Home » Posts tagged with "vithet"

Femrat me vithe të mëdha janë më inteligjente dhe më të shëndetshme!

Damat me format më të theksuara të vitheve kanë nivelin më të ulët të kolesterinës dhe më me sukses prodhojnë hormonet të cilat kontrollojnë nivelin e sheqerit. Të kesh vithe të mëdha do të thotë se ju keni një tepricë të omega-3, që janë katalizatorë të zhvillimit të trurit. Kështu, fëmijët e nënave që janë më të shëndosha, janë më inteligjentë se fëmijët e... 
Etiketat: , ,

Forconi vithet!

Ky ushtrim është i shkëlqyeshëm për forcimin e muskujve të vitheve, mirëpo njëkohësisht edhe e forcon edhe barkun. Si ushtrohet: * Shtrijuni në shpinë, këmbët lakoni në gjunjë. * Ngrini kërdhokullat në atë mënyrë që trupi të formojë linjë të drejtë nga shpatullat deri te gjunjët.  Read More →
Etiketat:
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress