Tag: Xhaketa

Xhaketa me stil

Ju sigurisht që e vënë re se sa xhaketat janë moderne, veçanërisht këtë dimër. Praktike dhe elegante, xhaketat përshtaten shkëlqyeshëm me çdo kombinim. Çdo femër do të donte një …

Xhaketa prej lëkure

Për periudhën kalimtare të një stine, pjesa më e mirë është xhaketa prej lëkurës. Është një lloj i veshjes, e cila pothuajse mund të kombinohet me gjithçka. Zgjidhje ka sa të …