Tag: Xhenxhefili

Xhenxhefili e parandalon kancerin

Sipas një hulumtimi amerikan ekstrakti i xhenxhefilit i parandalon qelizat e kancerit qe te ushqehet, prandaj është i dobishëm ne parandalimin e kancerit, e sidomos te kancerit ne …

Xhenxhefili kundër celulitit

Tashmë po mendon për një kurë efikase që të luftosh celulitin e urryer. Tani vrapo në kuzhinë dhe përgatit xhenxhefilin, i cili është një aleat mjaft i mirë në luftë kundër …