Home » Posts tagged with "yndyrnat në gjak"

Yndyrnat e tepërta në gjak, ja çfarë shkaktojnë

Pjesët përbërëse të yndyrnave në gjak quhen trigliceride dhe janë një burim i rëndësishëm energjie për organizmin e njeriut. Por, nëse ato janë mbi vlerat e lejuara bëhen shkaktare për shfaqjen e disa patologjive, p.sh sëmundjet koronare dhe arteriosklerozave.  Read More →

Si t’i eliminojmë yndyrnat në gjak

Përzgjedhja e ushqimeve të duhura për një dietë të shëndetshme shpesh është shumë e vështirë. Për pjesën më të madhe të njerëzve është thuajse e pamundur të kombinojnë sasinë e duhur të yndyrnave, lëngjeve, frutave dhe perimeve. Në këtë mënyrë, dieta dhe një ushqyerje e shëndetshme bëhen të pamundura dhe ky çrregullim i shkakton organizmit vetëm dëme të mëdha.... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress