Tag: Zemra

15 semundjet me te shpeshta

Spondilialtroza është një sëmundje, e cila po merr një përhapje të gjerë, ndaj dhe mjekët japin disa këshilla se si mund të evitohen dhembjet. Kështu, çdo mëngjes duhet të bëni …

Mërzia rrezikon të rrahurat e zemrës

Tek personat të cilët kanë përjetuar humbjen e personit të dashur mund të vjen deri tek ndryshimet në ritmin e të rrahurave të zemrës, që në masë të madhe mund të shtojnë rrezikun për të …

Roli i zemrës në plakjen e trurit

Rezultatet tregojnë se njerëzit, zemra e të cilëve pompon pak gjak, shfaqin shenja të një truri të plakur. Një zemër e shëndetshme mund të ndihmojë në ngadalësimin e plakjes së …