Home » Posts tagged with "Zjarri i natës"

Zjarri i natës: Sëmundja që torturon pleqtë

Zjarri i natës është fjala për herpes zoster, përgjegjës edhe për sëmundjen e varicelës tek fëmijët. Pra, bëhet fjalë për të njëjtin virus përgjegjës. Por, si merret ky virus, çfarë ndikimi ka në organizëm, kur shpërthen dhe si mjekohet, këtyre pyetjeve u përgjigjet mjekja infeksioniste e Poliklinikës Qendrore nr.3, Imelda Zeqo.  Read More →
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress