Home » Posts tagged with "zorra trash"

Screeningu për kancerin kollorektal

Kanceri kollorektal është kanceri i tretë më i përhapur në popullatë, pas kancerit të mushkërive dhe prostatës tek meshkujt dhe kancerit të gjirit dhe mushkërive tek femrat. Çka është kanceri kollorektal? Kanceri kollorektal është sëmundje e rëndë malinje e zorrës së trashë dhe rektumit. Procesi fillon në momentin kur qelizat në kollon dhe rektum shndërrohen në qeliza jo... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress