Tag: zorrët

Bajamet për rregullim të zorrëve

Duket se lista e probiotikëve do të shtohet edhe për një vend dhe anëtari i ri i kësaj liste janë bajamet. Një hulumtim i fundit i shkencëtarëve anglez ka treguar se lëvorja e bajameve …

Si ti ndihmoni zorrët

Ndjenja e fryrjes, jashtëqitja e fortë, dhembjet dhe mundimet me rastin e zbrazjes së zorrëve, tregojnë se diçka nuk është ne rregull me tret jen. Ja se çfarë mund të bëni që të mund …