Takat 23 inch në modë për 2011

Takat 23 inch në modë për 2011

Dizajneret amerikane kanë planifikuar qe sezonin e ardhshëm ne tregun e vendit te paraqiten me nje risi, e cila do të behet një revolucion i vërtetë në botën e modës

Gjegjësisht, dizajneret e modes kane vendosur një sfidë të re për gratë – këpucë me takë 23 inç!

Edhe pse këpucë “Sky thembra” ende nuk jane në shitje me anë të ekranit dixhital ju mund të merrni një përshtypje se si duken keto këpucë, të cilat do te jene te njejta me “kepucet” e Lady Gagas.

Sic tregojne mediat , theksojne takat e larta janë bërë detaje zakonore te modës, që pasuesit e ikonave të modës si Victoria Beckham është praktikuar shpesh për të kombinuar ne jeten e përditshme. Por lartësia 12 centimetra, ose 15 nuk është më e mjaftueshme, në mënyrë dizjanerite vendosa të shkoj një hap më tej dhe të ofrojë një lartësi monstruoze. “Sky thembra” janë të dizajnuara për të kënaqur dëshirën e konsumatorëve të imitojne pamjen e Famës.

Cmimi i kepuceve nuk do te jete shume i larte jo me shume se 100 $ , te cilat do te mund qe ti bleje cdo grua. Megjithatë, problemi me “Sky thembra” nuk do të jetë çmimi, por aftësa e balancimit të inovacionit të modës.

Komento