Tashme transplanti edhe per femrat!

Tashme transplanti edhe per femrat!

Tashme transplanti edhe per femrat!Sipas studimeve shume femra i besojne farmaceutikeve te ndryshem apo dhe kozmetikeve me qellim rritjen e flokeve, shpesh rrezultatet jane jo te mira.

Me floket shpesh humbasim edhe sigurine per imazhin tone, per kete arsyje studimet e teknikave trikologjike kane vene ne pune nje metode mikro-autotransplanti i cili jep rezultate te kenaqshme per estetiken natyrale.

Per te pasur ripopullim te flokeve eshte e rendesishme te vleresohen karakteristikat e pacienteve, si ngjyra apo denduria e flokeve, volumi i zones qe duhet trajtuar etj.

Keto mbjellje (transplant) behen ne baze te disa kritereve te tjera: fizionomia e personit, mosha, etj.

One Comment

  1. a ka ndonje gje qe mund ti besh floket si vaj ulliri etj

Komento