Të mirat e seksit të zhurmshëm

Të mirat e seksit të zhurmshëm

Të mirat e seksit të zhurmshëmNetët e ngrohta të verës ikën…Dritaret nuk janë më të hapura.Por kjo e ka një anë të mirë: tani mund të bën seks më të zhurmshëm.

Koha e pëshpërimave mbaroi, është koha që të lëshoni një rënkim të fortë ose të bërtisni.

Let’s get laut!Frymëmarrja e thellë, shoqëruar me zhurma të larta, është shumë e rëndësishme për seksin.

Shkencëtarët kanë zbuluar se frymëmarrja e butë gjatë seksit nuk është e mirë.

Kjo për shkak se adrenalina nuk rrjedh siç duhet, ndërkohë që në gjak grumbullohet dioksid karboni.

Kjo bën që meshkujt të derdhin më shpejt.

Por duke marrë frymë thellë, duke e nxjerrë atë me rënkim, seksi zgjat më shumë, është më argëtues dhe më i mirë.

Kjo nuk do të thotë që para-loja të jetë e zhurmshme.

Niseni ngadalë dhe përpiquni që të vini të dy në orgazëm duke rënkuar thuajse në të njëjtën kohë, në rritje e sipër.

Femrat e shtojnë probabalitetin për të kaluar orgazëm duke përdorur teknikën e duhur të frymëmarrjes.

Dhe mos harroni, meshkujve u pëlqen kur jeni të zhurmshme.

Komento