Home » Modë & Estetikë » Te parandaloni njollat e fytyres qe krijohen nga dielli

Te parandaloni njollat e fytyres qe krijohen nga dielli

Ja dy metoda natyrale per te parandaluar shfaqjen dhe ne mirëmbajtjen e lekures tuaj:

Zgjidhjet natyrale

Leng limoni
Ju ndihmon te parandaloni daljen e njollave qe shkaktohen nga dielli, por mund te shfaqet dhe si zgjidhje kunder produktive nese nuk perdoren per dite kremra mbrojtes per fytyren dhe kur nuk shkoni ne det. Lengu i limonit tenton te forcoje ndjeshmerine e lekures ne drite, pra nuk be mire per ato qe nuk kane mjaftueshem shume i vëmendshem ne kujdesjen e lekures.

Aloe Vera
Aloe Vera eshte e përshtatshme per ato qe kane probleme me lekuren, midis te cilave dhe njollat e diellit. Ju mjafton ti beni masazh me lengun aloe ne zonen e interesuar disa here ne dite rreth 20 minuta. Duke ndjekur kete terapi natyrale per disa muaj, do te vini re nje lloj shtrirje te lekures tuaj dhe ne njollat qe ju kishin dale.

Publikoje ne:
  • Postoje tek Kapsit
  • Bookmark tek RuajFaqet
  • Facebook
  • Print this article!