Të pastrosh ekranin e kompjuterit

Të pastrosh ekranin e kompjuterit

Të pastrosh ekranin e kompjuteritPër të pastruar ekranin e kompjuterit, përdorni një leckë për syze.

Për pjesët plastike, të cilat shkëlqejnë dhe marrin me lehtësi shenjat e gishtërinjve, të duhanit apo edhe mbledhin pluhur, fshijeni me një leckë të butë të lagur me alkool në 90 °.
Kujdes operacioni duhet të kryhet kur kompjuteri është i fikur.

Komento