Teknologji

Këshilla Teknologjike

Ngjyra më e famshme në internet !

Nuancat e ngjyrës së kaltër dominojnë nëpër web faqe, duke u shfaqur dy herë më shumë se ngjyra e kuqe dhe e verdhë. Facebook, Wikipedia dhe Amazon kanë disa gjëra të përbashkëta, ato janë …