Internet

Këshilla për Internet

Ngjyra më e famshme në internet !

Nuancat e ngjyrës së kaltër dominojnë nëpër web faqe, duke u shfaqur dy herë më shumë se ngjyra e kuqe dhe e verdhë. Facebook, Wikipedia dhe Amazon kanë disa gjëra të përbashkëta, ato janë …

Sfidohet loja “Pokemon Go”

I pozicionuar përballë pallatit mbretëror belg, parku piktoresk i Brukselit ka qenë një zonë tepër e preferuar për lojtarët e “Pokemon Go”, që kur u publikua në muajin korrik. Por që prej …