Teknologji

Këshilla Teknologjike

Super Mario vjen edhe ne smartphone

Bëhet fjalë për rikthimin e lojës së famshme Super Mario, që ka bërë për vete breza fëmijësh. Por nuk do të jetë njëlloj, sigurisht. Së shpejti, smartphone-t dhe tabletat do të kenë një …

Videolojrat dhe të rriturit

Kerkime të ndryshme shkencore janë bërë kohët e fundit për videolojrat dhe moshat që i përdorin më shumë lojrat elektronike, por sipas nje studimi të bërë nga “ Entertainment Software …