Telefonat që nuk duhet t’i blini

Telefonat që nuk duhet t’i blini

Teknologjia e telefonave të zgjuar ecën me shpejtësinë e erës. Në një kohë kur në treg kanë dalë iPhone 4S dhe pritet që së shpejti të dalë edhe Samsung Galaxy Nexus dhe Motorola RAZR është më mirë të hiqni dorë nga blerja e një modeli tjëtër.

Zgjedhje e zgjuar nuk është vetëm kursimi i drejtpërdrejtë, pra duke vlerësuar vlerën e telefonit por duhet parë edhe më përtej. Për shembull në treg ka disa telefona të zgjuar që është mirë që të mos i blini.

Ndër to bëjnë pjesë modele të Motorolës, HTC si dhe BlackBerry.

Ja kush janë telefonat që nuk duhet të blini:

1. Motorola Droid X2
2. BlackBerry Curve 9350/9360/9370
3. HTC EVO 4G
4. Palm Pre 2
5. Motorola Titanium
6. HTC Surround
7. Samsung Galaxy S

Komento