Telefoni i Intel, më i shpejti

Telefoni i Intel, më i shpejti

Provat e para mbi telefonin e Intel tregojnë se ai është telefon më i shpejtë se iPhone dhe Samsung Galaxy S2.

Në terma teknike Inteli i ri ka hapur Javascrip për 1.331.5 ms ndërsa iPhone e bën këtë për 1.988.1 ms kurse Samsung Galaxy Nexus ka një kohë prej 3.727.4 ms.

Intel bëri publik telefonin gjatë panairit të pajisjeve elektronike në Las Vegas javën e kaluar.

Testet e para tregojnë gjithashtu se edhe bateria ka një jetëgjatësi më të madhe krahasuar me disa nga telefonët më të shitur.


Komento