Testoni veten mos keni rënë në depresion

a

aDisa nga shenjat e depresionit janë:

Ndjeheni keq shpirtërisht shumicën e kohës

Humbje të energjisë, plogështi

Humbni interesimin për kënaqësi gjatë aktiviteteve

Ndiheni i pavlerë, pa shpresë, ndjenjë e madhe e fajit

Keni vështirësi të koncentroheni dhe të merrni vendime

Jeni jashtëzakonisht të zemëruar dhe të padurueshëm

Zgjoheni herët ose keni probleme për të fjetur

Hani shumë dhe shtoni në peshë ose, hani pak dhe humbni në peshë

Humbni interesim në marrëdhënie seksuale

Shkëputeni nga të tjerët në vend se të kërkoni ndihmë dhe përkrahje

Keni mendime pesimiste dhe të vetëlëndimit

Komento