Trajtim me xhel Aloe Vera

1 (1)

1 (1)Aloe vera është një produkt i pasur dhe shumë i preferuar në krijimin e produkteve kozmetike, në trajtimin e lëkurës, dhe flokëve. Në qoftëse po eksperimentoni duke përgatitur locionet vetë në shtëpinë tuaj, atëherë duhet të keni parasysh të përgatisni ndonjë locion me aloe vera. Ja vlen t’a keni parasysh sepse është një produkt i thjeshtë, natyral dhe jo shumë i kushtueshëm. Aloe vera është një nga produktet më të mirë me të cilët mund të kujdeseni për flokët tuaj.

Nëse merrni xhelin direkt nga gjethja do të jetë gjëja më e mirë me të cilen mund të trajtoni lëkuren. Nëqoftëse nuk arrini të gjeni dot një natyral, merrni një në farmaci ndonjë krem me bazë xhel aloe vera. Me xhelin Aloe vera lyeni skalpin e kokës dhe e lini të qëndrojë deri në mëngjes, pastaj në mëngjes lani koken me shampo dhe shperlajeni gjithmonë duke përdorur ujë të vakët.

Komento