Tri arsye pse duhet të dashuroheni me një djalë më të shkurtër

3
3Kur mendoni të dilni me një djalë më të shkurtër, mendoni sikletin e të qenit “më e madhja” prej të dyve.

Ka shumëçka përtej përmasave trupore.

Por ju sigurojmë se nëse i jepni një mundësi vetes dhe atij, do të filloni të kuptoni se ka disa gjëra shumë më të rëndësishme, të cilat sipas studimeve nuk ua japin meshkujt më të gjatë.

1. Djemtë që ndihen mirë me gjatësinë tuaj ndihen mirë edhe me intelektin, ambicien, talentin tuaj.

Nëse nuk ia ndjen për gjykimin e të tjerëve, do të thotë se ju vlerëson për atë çka jeni.

2. Ju ndihmon të tejkaloni pasiguritë mbi përmasat tuaja

Shumica e vajzave të gjata kanë “kompleksin e madhësisë”. Por një partner më i shkurtër do t’ju mësojë t’i shikoni gjërat përtej përmasave, përfshirë veten tuaj.

3. Studimet thonë se meshkujt më të shkurtër përfshihen më shumë në çështjet e shtëpisë

Që nga pastrimi e deri tek të ardhurat financiare, sipas studimeve meshkujt e shkurtër janë më të prirur t’ju ndihmojnë. Ata shkojnë përtej mendësive tradicionale të tipit “burri për punët jashtë, gruaja brenda”.

Komento