Uji Alkaline Vret Kancerin – Ja Si Përgatitet?

Uji AlkalineÇka Është Uji Alkaline

pH-ja, apo hidrogjeni potencial, shkallët e potencialit janë nga zero deri në 14, dhe 7 është mesi neutral. Acidi është substance me pH më të ulët se 7. Një substancë bazë apo alkaline ka pH më të madhe se sa 7.

Uji i ujësjellësit që kemi në banesa e shtëpi është zakonisht përzierje e antibiotikeve, hormoneve dhe metaleve që do futen drejt e në sistemin tuaj.

Uji i papastër mund të shkaktoj dobësimin e sistemit imunitar dhe një varg sëmundjesh tjera që vijnë si pasoj e një sistemi imunitar të dobët.

Shpeshherë trupi ynë bëhet tejet acidik, ndjehemi me pak energji, të lodhur, kemi telashe me shtim peshe dhe efekte tjera anësore që krejtësisht mund të shmangen vetëm duke pirë ujë të pastër dhe duke ngrënë perime të freskëta organike me balancë acid/alkaline të shëndetshëm.

Rëndësia e Alkalines

Që me shekuj tash dihet se ushqimi mund të përcaktojë nivelet tona të përgjithshme të pHs. Dr. Otto Warburg nga Gjermania, fitues i çmimit nobel në vitin 1931, ka zbuluar se deri në 95% të të gjitha llojeve të kancerit kanë ambientin acidik si shkaktar prapa tyre. Ai gjithashtu dëshmoj se kanceri nuk mund të zhvillohet në një ambient alkaline ku pH niveli është 7.36 apo më tepër.

Gati një shekull më parë ai zotohej se acidosis (aciditeti i tepërt) jo vetëm që është i lidhur me zhvillimin e kancerit por gjithashtu mund të shkaktoj edhe sëmundjet tjera si osteoporozën, diabetin, sëmundjen e zemrës dhe gati të gjitha sëmundjet tjera kronike nga të cilat vuajmë ditëve të sotme.

Receta 5 min: Receta Detoksifikuese e Ujit me Limon

  1. 1 Limon
  2. 1/2 (gjysmë) kastraveci
  3. 1/4 (çerek) rrënjë gjenjefili
  4. 1/2 (gjysmë) filxhani me fletë të mentës

Udhëzimet:

  • Qëro një copë të vogël xhenxhefili para se ta presësh.
  • Grij të gjithë përbërësit dhe vej në ujë
  • Nëse do që të shtrydhësh gjithë të mirat nga këta përbërës atëherë mos i hedh pas një përdorimi – përdori prapë.
  • Në përgjithësi, ato do zgjasin rreth 3 ditë nëse vazhdon të derdhësh ujë në to.
  • Pijë në mëngjes së gjënë e parë për rezultate optimale

Komento