Uncategorized

Frikë nga gjilpëra?

Ka njerëz që vetëm duke parë një shiringë që merr gjakun, përpiqen shumë të kontrollojnë ankthin dhe kanë një ndjenjë të fikti. Si ndodh? Bëhet fjalë për një reagim mjaft të zakonshëm, të …

Koka dhemb prej tabletave

Pothuajse gjysma e pacientëve që u drejtohen mjekëve për shërimin e dhimbjeve të kokës, vuajnë nga e ashtuquajtura kokëdhimbje analgjetike, që shkaktohen nga ilaçet. Kjo është lloji i …