Ushqeni lekuren ne te njejten menyre si ushqeni organizmin

Ushqeni lekuren ne te njejten menyre si ushqeni organizmin

Ushqeni lekuren ne te njejten menyre si ushqeni organizminTrend i ri, te ushqeni lekuren ne te njejten menyre si ushqeni organizmin: me ushqim. Ka lindur specialitete te reja per fytyren, trupin dhe per floket me formula me baze perberes ushqimore. Jane shume efikase, per tu kujdesur per veten pa u munduar.

97 femra ne 100 deklarojne se zgjedhin vetem formula me principe aktive me origjine ushqimore ose natyrale per lekuren. Eshte rrezultati i nje kerkimi te fundit e publikuar tek British Journal of medecine.

Ka pak kohe qe jane hedhur produkte te formuluar me principe aktive derivate te ushqimeve: jo vetem ekstrat te frutave dhe perimeve, por edhe te gjalpit dhe shume produkteve te tjera. Vlerat e arritura, me shume se nje.

Perse jane te mrekullueshme?

Vlerat antioksiduese, hidratuese te ekstrateve te disa vegjetaleve jane te njohura, molla, agrume, karrota, vaji i ullirit etj jane punuar dhe pergatitur per te ndihmuar lekuren te jete e fort, e fresket dhe e re. Ashtu si ne lekure edhe ne floke jane nje formule e vertet bukurie.

Komento