Ushqim

Keshilla per Ushqim

Ushqimet që mund t’i hani në çdo kohë

Është e vështirë tu rezistoni ushqimeve dhe ndiheni të lodhur nga dietat strikte. Le të jemi të sinqertë! Ju mund të ndiheni të uritur gjatë gjithë kohës dhe ta hapni frigoriferin për të …

Brokoli, arma sekrete kundër diabetit

Një studim i fundit ka zbuluar se ngrënia ose konsumimi i brokolit në formë lëngu mund të ndihmojë në parandalimin dhe trajtimin e diabetit të tipit 2. Ndryshimet e mënyrës së jetesës, në …