Ushqim

Keshilla per Ushqim

Këshilla për vakte të shëndetshme

Vera, përveç relaksit dhe argëtimeve, sjell me vete dhe thyerjen e rregullave të ushqimit. Shtohen takimet me shoqërinë dhe bashkë me to shtohen dhe rastet për të konsumuar vakte të bollshme …

Duhani e dëmton shijen për ushqim

Shkencëtarët kanë zbuluar edhe një arsye se pse duhet që të ndaleni së piri duhan nëse ende nuk e keni bërë – tymi i duhanit i pengon pjesët e caktuara në gjuhë, kështu që nuk mund të ndieni …

Dieta për lëkurë të bukur

Ekspertja dhe autorja e librit The Healthy Skin Diet (Dieta Per Lekure Te Shendetshme), Karen Fischer ofron top keshillat e saj per nje lekure te bukur Nje pamje e shendetshme eshte gjeja me …