Ushqimet që treten shumë vështirë

6
6Disa ushqime janë përgjegjës për fryrje dhe dhimbje abdominale.
Janë përgjithësisht përbërësit më të pasur në proteina dhe yndyrë, shumë të shëndetshëm, por që na “lodhin” duke i tretur.

Ja klasifikimi për ushqimet “më të rëndë”, sidomos në darkë.

Hudhra dhe qepa

Ton nën vaj

Qumështi

Çokollatë me qumësht

Djathrat

Bishtajoret

Mishrat e kuq

Të skuqurat

Turshi dhe lakër

Sardelet nën vaj

Komento