Vera e pare pa alkool

Vera e pare pa alkool

Vera e pare pa alkoolMberrin Winezero, vera e pare pa alkool. Prejardhja eshte nga Spanja dhe lajmin e beri te ditur Unioni Kombetar i Konsumatoreve.

Megjithate mbetet e diskutueshme vlera e kesaj vere dhe nese behet fjale per nje produkt kualiteti.

Fushata promovuese ka nisur ne Itali dhe i takon diteve ne vijim per te pare nese kjo vere ia vlen te konsumohet dhe nese ka te njejtat benefite si vera me alkool.Nje gote vere ne ditje eshte shume e mire per shendetin.

Komento