Vetite dhe vlerat e bajames

bajamet

Ne lidhje me zemren : Bajamet rrisin HDL, kolesterolin e mirë, dhe mbajne ne nivele të ulët LDL kolesterolin e keq. Si rezultat, rreziku i sëmundjeve të zemrës është ulur vetëm duke ngrënë një grusht bajame çdo ditë.

Ndihmon ne humbje peshe
Edhe pse bajamet kane nivele te larta yndyre ata ndihmojne per te humbur peshe. Bajamet përmbajë yndyra te ngopura te cilat bejne te ndiheni te ngopur shpejt e ne kete men