Vila qe te ben te perjetosh nje mije e nje netet

Vila qe te ben te perjetosh nje mije e nje netet

E ndërtuar ne Madrid kjo “shtëpi” e krijuar nga studioja  A-cero është një ndërtesë bashkëkohore dhe elegante.

Ne një sipërfaqe prej 7000m² The 1001 Nights House ka një arkitekture atipike me pjese te dala te mbuluara me granit te zi.

Ne harmoni totale me mjedisin qe e rrethon, kjo banese ka edhe një mjedis te mrekullueshëm për te jetuar. Një pjese tjetër e veçante është edhe veranda e madhe me mermer te bardhe apo edhe pishina .

Natën pamja behet edhe me fantastike. Fale ndriçimeve qe tregojnë gjithë arkitekturën e se ardhmes, ndërtesa kthehet ne një pallat madhështor modern. Me te gjitha këto mund te themi se ajo e meriton emirin “Një mije e një net”. Zbuloni disa pamje te mrekullueshme

Komento