Vjena, Cyrihu e Gjeneva, qytetet më të mira në botë

Vjena, Cyrihu e Gjeneva, qytetet më të mira në botë

Anketa e bërë nga Mercer 2010 lidhur me cilësinë e jetës në qytete të ndryshme të botës ka nxjerrë Vjenën si qytetin më të mirë për të jetuar.

Pas kryeqytetit austriak renditen qytetet e Cyrihut dhe të Gjenevës në Zvicër. Në listë, në vendin e 25-të, renditet Honoluluja, çfarë e bën atë qytetin më të mirë amerikan për të jetuar.

Në fund të listës, si qyteti më i keq për të jetuar renditet Iraku.

Anketa i jep përparësi rehatisë që ofrojnë qytetet krahasuar me dinamizmin e tyre.

2 Comments

  1. me i bukuri vend i perendimit eshe cyrihi dhe e pelqej shum kom qef me jetu atje

  2. Keep up the good work.

Komento