Vuri këtë bimë në kokë, dhe flokët e saj u rritën në shpejtësi ekstreme (Foto)

22

22Besoni ose jo, prepaatet për rritjen e flokëve nuk kushtojnë shumë, atom und t’i gjeni hiç më larg se në kuzhinë.

Edhe pse mban erë të rëndë, qepa rrit flokët në mënyrë ekstremisht të shpejtë.

Shumica e femrave vetëm e marrin e ndajnë në dy pjesë dhe fërkojnë rrënjën me të dhe ashtu e lënë një orë.

Rezultatet mahnitëse mund ti vëreni për 6 javë, ku flokët do të rriten dhe trashen ekstremisht. Mos keni frikë, sepse flokët nuk do të mbajnë erë qepe.

11

Komento