Windows 8 Beta në muajin shkurt

Windows 8 Beta në muajin shkurt

Burimet e afërta me Microsoft-in thonë se versioni Beta i sistemit të shumëpritur të sistemit operues Windows 8, do të mundë të paraqitet në treg në gjysmën e dytë të muajit shkurt të vitit të ardhshëm.

Versioni i Windows 8 i cili ishte lëshuar vetëm për zhvilluesit e aplikacioneve, ishte bërë jashtëzakonisht i famshëm, dhe ishte pëlqyer shumë nga ky segment i tregut, ndërsa pritet që versioni publik i këtij sistemi operativ do të jetë edhe më i famshëm se kaq.

Përkundër konfirmimit të kohës së lansimit të Windows 8, Microsoft ende nuk ka dhënë ndonjë datë të saktë se kur do të dalë në treg me versionin beta të sistemit të saj të ri operativ.

Në anën tjetër, është thënë se Windows 8 do të jetë i gatshëm për prodhuesit e pajisjeve që bazohen në këtë sistem operativ kah muaji qershor i vitit të ardhshëm, prandaj ne mund të llogarisim që në 2012 ta harrojmë versionin paraprak të Windows.

Sido që të jetë, kur Beta më në fund do të dalë në treg, mund të presim shumë ndryshime dhe kjo nënkupton edhe shfletimin më të shpejtë të aplikacioneve si dhe mundësia që shfrytëzuesit vetë mund t’i bëjnë përshtatjet sipas nevojave të tyre.

Komento