Zbulohet sekreti i agopunturës

Zbulohet sekreti i agopunturës

Zbulohet sekreti i efektit qetësues së agopunturës: aget nxisin emetimin e adenozinës që vepron si qetësues natyral.

Kërkuesit e Universitetit të Rochester gjithashtu kanë trefishuar efektet e agopunturës, për momentin mbi minjtë, duke shtuar përqëndrimin e adenozinës.

Kërkimi është publikuar në Nature Neuroscience.

One Comment

  1. une kam qen nje koh te gjat ne kesi tretmani dhe kjo nuk mund te ndimon asgje vetem parat ti nxjerr nga gjepi edhe byeeeeeeee

Komento