Zvicra vendi më i mirë për turizëm

Zvicra vendi më i mirë për turizëm

Zvicra mban vendin e parë si destinacioni më i mirë turistik në një klasifikim të bërë nga World Economic Forum.

Studimi ka marrë në konsideratë 139 vende të botës.

Vendin e dytë të klasifikimit turistik botëror e mban Gjermania, ndërsa në vend të tretë gjendet Franca.

Në dhjetëshen e parë gjejmë edhe vende si Austria, Suedia, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Spanja, Kanadaja dhe Singapori.

Komento