Home Këshilla për Prindër Këshilla për shtatëzëna ​Këshilla udhëtimi për gratë shtatzëna

​Këshilla udhëtimi për gratë shtatzëna

​Këshilla udhëtimi për gratë shtatzënaNënat e ardhshme me shtatzëni të zakonshëm nuk janë të penguar të udhëtojnë me aeroplan, tren, karrocë, por ato duhet të jenë të kujdesshme, thotë një ekspert.

“Zonjat shtatzëna mund të udhëtojnë për aq kohë sa ato ndjehen rehat dhe që çdo gjë është e zakonshme. Karrocat janë më të sigurta se biçikleta apo makina. Biçilketat janë të përshtatura në mënyrë adekuate dhe mund edhe të japin dhimbje shpine.

“Të njëjtat vlejnë për Automjetet, kështu që ato duhet të respektojnë shoferin për të vozitur ngadalë në qoftë se ato vendosin të zgjedhin këto automjete”.

Nëse nënat zgjedhin për të fluturuar nga një qytet pastaj në tjetrin, ato duhet të përcjellin të dhënat e tyre medicinale dhe të jenë shumë të kujdesshme.

“Ata nuk duhet të bëjnë udhëtime të gjata. Nëse ato e bëjnë, duhet të pijnë ujë në mënyrë rutinore për të shmangur dehidrimin.Shëtitni për çdo një orë dhe parandaloni grumbullimin në këmbë të aspirins së konsumuar për fëmijën.”

Shumica e udhëtarëve të helmuar nga ushqimet në stacionet hekurudhore; Zonjat që janë në pritje fëmijës duhet mbajtur larg prej tyre.

“Shmanguni ushqimeve të pregaditura jashtë për më tepër mbajneni ujin tuaj me vete kudo që shkoni. Nëse keni vendosur për të blerë ujë mineral, verifikoni nëse është i mbyllur,”

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Si të shpëtoni nga puçrrat e vitheve

Gjatë ditëve të nxehta të verës, shumë femra përballen me akne rreth vitheve. Shumica prej nesh nuk e kemi idenë se pse ato ndodhen aty. Ja disa nga mënyrat me anë të të cilave, ju mund të shpëtoni nga to: Bëni dush pas çdo stërvitjeje Është shumë e rëndësishme, që menjëherë pas aktiviteteve fizike të bëni dush! Së pari duhet të...