“Twitter-i” kinez dy herë më shumë përdorues se Twiter

“Twitter-i” kinez ka dy herë më shumë përdorues se sa “Twitter”. Blogu i vogël popullor në Kinë, Weibo numëron rreth 250 milion përdorues. Lajmin e ka bërë të ditur drejtori ekzekutiv Charles Chao.

Kina sot ka një popullsi prej 1.4 miliard dhe 250 milion përdorues për rrjetin social më popullor janë shumë pak.

Ndërsa Twitteri sot numëron rreth 100 milionë përdorues.