Home Këshilla të ndryshme 10 arsye të mira për të mos bërë fëmijë

10 arsye të mira për të mos bërë fëmijë

Artikuj te publikuar ne dy revista te ndryshme kane shpjeguar se perse ciftet duhet te jene me te qete dhe te lumtur pa bere femije

Ja disa arsye te avancuara per ato femra qe bejne nje zgjedhje per te mos u bere nena:

1- Te pini disa gota vere pas pune dhe te mos ndiheni fajtore nese keni hyre vone ne shtepi

2- Te jetoni ne nje apartament te vogel pa e pyetur veten se ku ta vendosni krevatin e femijes

3- Pa qene nevoja per te kerkuar nje baby-sitter te pergjegjeshme

4- Te flini rehat te dielave.

5- Te shkoni ne kinema kur te doni

6- Te shkoni per pushime dhe mbi te gjitha nuk ka rendesi as koha

7- Te keni partnerin vetem per veten tuaj

8- Te transeferoheni ne nje qytet tjeter cdo vit pa pasur probleme

9- Te mos keni nevojen te thoni : ” Tani do te numeroj deri ne tre?”

10- Te perfitoni deri ne maksimum per parate e juaja.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

(Disa) ushqime dhe kanceri, kronologjia e një lidhjeje të dyshuar!

U deshën 50 vjet për të kuptuar se stilet e jetesës, në radhë të parë ajo që në pjatë, janë në origjinë të në shumë se gjysmës së tumoreve Për të kujtuar rëndësinë e ndjekjes së një diete korrekte është Shoqata Italiane për Hulumtime të Kancerit (Airc), e cila është kthyer në 2,500 sheshe italiane me iniciativën ‘Portokalli i Shëndetit’. Të...