Home Këshilla Seksuale 10 fakte për tërheqjen seksuale

10 fakte për tërheqjen seksuale

Më poshtë jepen disa fakte të reja lidhur me mënyrën sesi ndodh tërheqja seksuale dhe disa faktorë që vijnë në lojë kur duhet të zgjidhni një shok apo madje edhe vetëm një bashkim.

Çfarë tregojnë sjelljet e tij, si ndikojnë ngjyrat dhe aromat në zgjedhjen tuaj. Ju intrigon? Lexoni 10 fakte të mbledhura nga ekspertët.

1. Aroma juaj duhet të jetë pjesë e zgjedhjes
Përzierje e livandos dhe kungullit më sa duket i tërheq meshkujt. Por, ju nuk duhet të piqni një byrek dhe të mbysni veten në aromë livandoje.

Ju mund të krijoni kombinim me ndriçim dy qirinj ose spërkatje me këtë aromë në qafën tuaj.

2. Meshkujt zgjedhin femrat që përfaqësojnë ngjyrat më të dëshirueshme
Një grua me të kuqe ka më shumë gjasa për t’u kërkuar në një lidhje dhe kanë dëshirë të shpenzojnë më shumë për të. Kjo ndodh sepse njerëzit janë të ndikuar nga simbolet kulturore, si Dita e Shën Valentinit, që e lidhin me ngjyra romantike, dhe me instinktet që lidhin ngjyrat me seksin.

3. Vlerësimi i tipareve
Kur femrat janë duke pëshpëritur tërheqin më shumë vëmendjen e meshkujve, pasi ata ndjekin lëvizjet e buzëve të tyre. Kjo synon të vihet re edhe simetria e fytyrës. Shpjegim biologjik: Një djalë simetrik ka më pak të ngjarë të ketë defekte gjenetike dhe mund të jetë një mik i mirë.

4. Besojeni partnerin kur bën disa veprime
Një mashkull instinktivisht, në mënyrë të pandërgjegjshme pozicion kërthizën e tij, barkun, ndaj gruas kur ai është shumë i tërhequr nga ajo, apo ndjen shumë për të edhe e nëse ai është duke folur me dikë tjetër.

5. Ai tregon gjithçka
Një javë ju mund të ndjeni tërheqje për djalë joshës në palestër, por javën e ardhshme mund të tërhiqeni nga një fqinj. Kjo mund të jetë për shkak ovulacionit te gratë që preferojnë burrat me tipare mashkullore, i cili do ta bënte më të fortë, fëmijë më të shëndetshëm.

6. Stresi balancon tërheqjen seksuale
Një djalë me një nivel të lartë ankthi ose gjendje të vështirë ka më shumë gjasa për të marrë një vendim në lidhje me ju. Hulumtuesit kanë përcaktuar se si adrenalina luan rol në tërheqjen për të vendosur në lidhje me një femër, për të kërkuar qëndrueshmërinë. Kjo për shkak kushteve të larta të stimulimit që rrit tërheqjen seksuale.

7. Madhësia (i zorrës Tij) Çështjet
Ju mund të tregoni shumë për anën seksuale të partnerit tuaj dhe pjellshmërisë së tij. Meshkujt me shpatulla të gjerë dhe që kanë një gjoks të ngurtë kanë një rrezik më të vogël shëndetësor, duke i bërë ata shokë të mirë. Ndërkohë, disa djem kanë nivele të ulëta të testosteronit. Testosteroni i ulët çon në një aftësi më të ulët seksuale dhe pjellori të ulët.

8. Një shenjë që mund të jetë dashuri
Nëse ju dhe nëna e djalit që ju doni dukeni të ngjashme, ka një shans të mirë që kjo do të funksionojë në mes ju të dyve. Djemtë janë kanë më shumë gjasa të pëlqejnë femrat me strukturën e kockave të ngjashme me nënat e tyre. Është quajtur “ndikimi seksual” dhe sugjeron se tek fytyrat ne gjejmë tërheqje, si ato mimika që kemi vendosur në mendje në fëmijëri.

9. Rregulli 5 në 15
Nëse një person ju prek dude ju 5 herë në 15 minuta, ai është totalisht i interesuar për ju. Një burrë do të gjejë arsye për të vënë duart e tij mbi ju për të parë se si ju do përgjigjeni. Ai mund të prekë krahun tuaj, fut një pjesë të flokëve prapa veshit, ose luaj me gjerdanin tuaj.

10. Ku duket që e keni pushtuar
Kur një djalë pasqyron lëvizjet tuaja, ai ju thoshte pandërgjegjshmërisht se është i interesuar për ju. Ulur të njëjtën mënyrë si ju, duke bërë të njëjtat lëvizje duarsh dhe anon kokën e tij në drejtim të njëjtë me ju, tregon se ju e keni pushtuar. Dhe nëse ai lëpin buzët e tij, pasi ju lëpini tuajat, kjo është një shenjë definitive e dëshirës.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...