10 gjërat e çuditshme që eksitojnë meshkujt në shtrat

Në një shkrim të publikuar i bazuar në një anketë me qindra personalitete ka nxjerrë një listë me dhjetë gjëra të çuditshme që eksitojnë meshkujt në shtrat.  Njëra ndër to është ajo e dominimit të meshkujve në shtrat. Shkrimi thotë se ‘nëse ai nis të flasë, mbylljani gojën. Do të nisë të nervozohet por kjo gjë e eksiton shumë.  Më poshtë po i rendisim edhe 9 gjërat e tjera që eksitojnë meshkujt në shtrat  Pijet e rënda: Mos porosisni një lëng frutash. Merrni vodka apo birrë. Mos harroni se vajzat e mira përgjithësisht i tërheqin meshkujt në biseda normale, por në shtrat ata duan një ‘kafshë’ të fuqishme.  Kujdesuni për të: Nëse ai është duke parë një ndeshje futbolli, çka juve nuk ju tërheq aspak, bëni mirë ti përgatisni diçka për të ngrënë. Kur ai e di se ju shqetësoheni për të, jo vetëm i bëhet qejfi, por i sjell edhe një dëshirë për t’ju bërë të tijën.  Kthehuni në shtrat: Nëse keni fjetur bashkë, në mëngjes zgjohuni gjysmë ore përpara atij , përgatituni për të ikur në punë dhe pasi të keni hedhur edhe parfumin, kthehuni në shtrat (jo të veshura me rroba pune). Kjo stimulon fantazinë erotike të meshkujve.  Vishuni thjeshtë: Ata nuk ju pëlqejnë vetëm kur jeni në majë të takave apo me veshje serioze. Bëni mirë që herë pas here të visheni edhe pak më natyrale, me pantallona të shkurtra, por edhe me kamishat e tij.  Veshje intime të ndryshme: Mos i dilni përherë përpara vetëm me lingërie. Përdorni veshje të ndryshme intime për ‘të ndezur zjarrin’.  Trup i butë: Kujdesuni për trupin tuaj, veçanërisht tani që është verë. Merrni nxirjen e duhur, bëni trupin me krem, por edhe disa muskuj nuk do të ishin keq. Luaj me të – Angazhoje në lojëra intime dhe erotike. Kjo nënkupton edhe thënien e gjëegjëzave, në këmbim të zhveshjes.  Të çrregullta dhe pa tualet: Kur jeni paksa të çrregullta në pamje, ata kthehen në meshkuj mbrojtës dhe mendojnë për ju, duke iu çuar në qiellin e shtatë.  Qeshni në shtrat: Mbani parasysh që meshkujt pëlqejnë femrat e gëzuara. Tregojini që jeni e lumtur Në një shkrim të publikuar i bazuar në një anketë me qindra personalitete ka nxjerrë një listë me dhjetë gjëra të çuditshme që eksitojnë meshkujt në shtrat.

Njëra ndër to është ajo e dominimit të meshkujve në shtrat. Shkrimi thotë se ‘nëse ai nis të flasë, mbylljani gojën. Do të nisë të nervozohet por kjo gjë e eksiton shumë.

Më poshtë po i rendisim edhe 9 gjërat e tjera që eksitojnë meshkujt në shtrat

Pijet e rënda: Mos porosisni një lëng frutash. Merrni vodka apo birrë. Mos harroni se vajzat e mira përgjithësisht i tërheqin meshkujt në biseda normale, por në shtrat ata duan një ‘kafshë’ të fuqishme.

Kujdesuni për të: Nëse ai është duke parë një ndeshje futbolli, çka juve nuk ju tërheq aspak, bëni mirë ti përgatisni diçka për të ngrënë. Kur ai e di se ju shqetësoheni për të, jo vetëm i bëhet qejfi, por i sjell edhe një dëshirë për t’ju bërë të tijën.

Kthehuni në shtrat: Nëse keni fjetur bashkë, në mëngjes zgjohuni gjysmë ore përpara atij , përgatituni për të ikur në punë dhe pasi të keni hedhur edhe parfumin, kthehuni në shtrat (jo të veshura me rroba pune). Kjo stimulon fantazinë erotike të meshkujve.

Vishuni thjeshtë: Ata nuk ju pëlqejnë vetëm kur jeni në majë të takave apo me veshje serioze. Bëni mirë që herë pas here të visheni edhe pak më natyrale, me pantallona të shkurtra, por edhe me kamishat e tij.

Veshje intime të ndryshme: Mos i dilni përherë përpara vetëm me lingërie. Përdorni veshje të ndryshme intime për ‘të ndezur zjarrin’.

Trup i butë: Kujdesuni për trupin tuaj, veçanërisht tani që është verë. Merrni nxirjen e duhur, bëni trupin me krem, por edhe disa muskuj nuk do të ishin keq. Luaj me të – Angazhoje në lojëra intime dhe erotike. Kjo nënkupton edhe thënien e gjëegjëzave, në këmbim të zhveshjes.

Të çrregullta dhe pa tualet: Kur jeni paksa të çrregullta në pamje, ata kthehen në meshkuj mbrojtës dhe mendojnë për ju, duke iu çuar në qiellin e shtatë.

Qeshni në shtrat: Mbani parasysh që meshkujt pëlqejnë femrat e gëzuara. Tregojini që jeni e lumtur dhe e kënaqur.