Home Këshilla të ndryshme 10-të mënyra si ta largoni përgjithmonë celulitin

10-të mënyra si ta largoni përgjithmonë celulitin

celulitiMë poshtë, do të kuptoni se cilat janë ato, ndërkaq në video do të njiheni detajisht me secilën prej tyre.

Ndryshoni dietën.
Bëni masazh në vendet me celulit.
Bëni ushtrime çdo ditë.
Përdorni llum kafeje, duke i bërë masazh trupit në vendet me celulit.
Trajtojeni veten me mjete të domosdoshme edhe në punë.
Brusha e thatë ju nevojitet gjithashtu për të fërkuar trupin tuaj, në mënyrë që ta ndihmoni zhdukjen e celulitit.
Pini ujë.
Ushtrimet kardio.
Përdorni vajëra esencialë.
Kujdesuni që të balanconi hormonet tuaja.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...