20 top gjëra të cilat femrat i bëjnë seksi perëndesha

Buzëkuqi, thonjtë e saj dhe dekolteja e theksuar janë tre gjërat që meshkujt i paralajmërojnë si fantazi të tyre, por nuk gjenden në top listën e 20 gjërave nga të cilat femrat ndihen seksi

Janë zbuluar 20 top gjërat për të cilat femrat ndihen seksi, ndërsa e para në listë është një pike e parfumit të preferuar.

20 truke për shkak të cilave femrat ndihen seksi

1. Vendosja e parfumit të preferuar
2. Buzëqeshja e madhe
3. Thonjtë e rregulluar dhe të lyer
4. Fije apo flokë të ngjyrosura
5. Krehja e flokëve në parukeri
6. Dekolte të theksuar
7. Shijim kohë të gjatë në banjë
8. Këmbët në fund të shkurtër dhe me take të larta
9. Push-up sutjena
Zmadho fotografinë
20 top gjëra të cilat femrat i bëjnë seksi perëndesha
20 top gjëra të cilat femrat i bëjnë seksi perëndesha

10. Pedikir
11. Make-up të theksuar në sy
12. Ushtrimet
13. Bërja e flokëve në kaçurrela të imta
14. Buzëkuq në buzë
15. Këmishë të ngushtë që thekson gjoksin
16. Depilim i tërë trupit
17. Ten artificial
18. Veshja e fundeve të shkurta
19. Qerpikë artificial
20. Stoli të mëdha dhe sasi të mëdha, por me shije kuptohet