Home 2010 September

Monthly Archives: September 2010

Pagjumësia të çonë në çrregullim të ankthit

Fjetja jo e mirë gjatë disa netëve mund të sjellë çrregullime të ndryshme si ankth ose depresion. Pagjumësia kronike mund t’i paraprijë zhvillimit të ankthit...

Efektet kuruese të hudhrës

Allium sativum L. e njohur si hudhra, është bimë barishtore njëvjeçare me kërcell e me gjethe si të preshit, që bën në tokë një...

Si ti preni thonjët e foshnjës

Koha më e mirë për të bërë këtë gjë është kur ai fle. (Do të dëshironit ti lini veglat e prerjes së thonjëve dhe...

Zhvillimi i shqisave tek i posalinduri

Si e ndjen foshnja prekjen? Pas lindjes, foshnja e ka të zhvilluar shqisën e të prekurit sikurse të rriturit. Megjithatë, lëkura e foshnjes suaj është...

Disa gjërat që gratë i fshehin nga burrat e tyre

Sinqeriteti dhe korrektësia në mes një burri dhe një gruaje, është shenjë e një lidhje të shëndoshë. Por, thënë realisht, nuk ka grua që...

Sëmundjet që kuron lëngu e uthulla e mollës, dhe kur duhet përdorur

Të gjitha frutat kanë përbërës ushqimorë, por molla në ndryshim nga të tjerat përmban më shumë përbërës ushqyes e shërues. Ajo përmban sidomos natrium,...

Kurat bimore për të parandaluar infeksionet

Ftohja është shkaktari më i zakonshëm i pezmatimit të veshit. Sipas mjekëve, është mëse e zakonshme që pezmatimi i veshit të nisë me ftohje,...

MOST POPULAR

HOT NEWS