Home 2011 February

Monthly Archives: February 2011

Spinaqi forcon muskujt

Një porcion prej 300 gramë spinaq në ditë përmbush për pesë për qind sasinë e oksigjenit, e cila është e nevojshme gjatë ushtrimeve. Efekti...

Disa vitamina që forcojnë imunitetin

Në periudhën dimërore është shumë e rëndësishme që ta përmirësoni dhe forconi imunitetin, që të mund të mbroheni nga viruset. Njëri nga aleatët më të...

Dhjetë rregulla të dashurisë në ambientet e punës

Për të mos prishur ekuilibrat delikate, për të mos u gjetur të papërgatitur kur historia e dashurisë përfundon, por, mbi të gjitha, për t'u...

Ilaçet nga mjalti

Apiterapia është mënyrë natyrore e shërimit nëpërmjet së cilës, veç e veç dhe në kombinime të ndryshme, shfrytëzohet prodhimi i bletëve, të cilat janë...

Djersa e njeriut

Aroma e fortë që shkakton djersa e njeriut të rritur është unike, ndërsa si theksojnë shkencëtarët njeriu lëshon djersë pothuajse nga secila pjesë e...

Skleroza multiple

Shkencëtarët theksojnë se simptomat e sklerozës miltiple (MS) forcohen gjatë kohës së ngrohtë. Skanimi i trurit të pacientëve të sëmurë prej sklerozës multiple në...

Akupunktura: Me gjilpëra kundër 50 sëmundjeve

Me akupunkturë është e mundur të shërohen më shumë se 50 sëmundje, ndërsa e gjithë filozofia e kësaj mënyre është stimulimi i pikave në...

MOST POPULAR

HOT NEWS