Home 2012 March

Monthly Archives: March 2012

Lythat gjenitale dhe trajtimi i tyre

Çka janë Lythat gjenitale? Lythat gjenitale të ashtuquajtura Condylomata acuminata “kondyllomat” janë lytha beninjë anogjenital, të shkaktuar nga papillomavirusi human(HPV). Përhapja e tyre bëhet përmes...

Funksionet e ndryshme te pastes se dhembeve

Pasta për dhëmbë zbardh, shndrit, freskon, largon njollat, ripërtërin dhe mbron smaltin. Por, pasta bën çudira për shumë gjëra dhe jo vetëm për dhëmbë....

Vrasësit e pasionit: Duke filluar nga higjiena jo e mirë, e deri tek vëmendja...

Për secilën kritikë partnerit drejtojani pesë komplimente. Në këtë mënyrë grindja do të përfundojë me një pajtim të "nxehtë" në vend që të jetë...

Sasia e tepërt e lëngjeve mund të jetë e dëmshme për organizmin

Edhe pse gjithnjë është besuar se shërbimi më i mirë që mund t'i bëni vetes suaj është të konsumoni ujë, ekziston edhe ana tjetër...

Kokoshkat përmbajnë më shumë antioksidues se pemët dhe perimet

Antioksiduesit e njohur me emrin polifenole, në masë të madhe ndikojnë në shëndet, duke parandaluar molekulat e dëmshme për ta dëmtuar shëndetin. Është zbuluar...

Antibiotikët nuk shërojnë inflamacionin e sinuseve

Rreth 14 për qind e njerëzve çdo vit kanë infeksion të sinuseve dhe mjekët kryesisht i shërojnë me antibiotikë. Megjithatë shkak i 90- 98...

Ushqimet që i shmangim edhe pse nuk do të duhej

Majdanozin e shikoni vetëm si dekorim, kërpudhat ju duken shumë të zbehta për të menduar që kanë vlerë të madhe ushqyese, selino nuk ju...

MOST POPULAR

HOT NEWS