Home 2012 October

Monthly Archives: October 2012

Këshilla për dukje shumë atraktive brenda 10 minutave

Dukja e bukur dhe atraktive është ëndërr e çdo vajze, por a keni menduar ndonjëherë sa e lehtë është kjo punë? E gjithë ajo...

Për duar pa njolla dhe pa rrudha

A e keni ditur se lëkura e duarve plaket nga katër deri në gjashtë herë më shpejtë se lëkura në pjesët tjera të trupit?...

4 keshilla per te qene me te shoqerueshem

Edhe pse fqinjet kane bere nje feste, ju shikoni qe nuk guxoni si gjithmone te flisni me to. Keshillat tona per te prishur ate...

Maska për një lëkurë normale

Dëshironi të keni një lëkurë të butë si mendafsh? Maskat në qëndrat estetike janë shumë të kushtueshme për t’i dhënë trajtimin e duhur lëkurës...

Keshilla per ta cuar nje diete deri ne fund me sukses

Me disa hollesi dhe me mirëkuptim do te jete shume me e thjeshte te cosh nje diete deri ne fund, per te pasur me...

Vera e kuqe, e shëndetshme vetëm nëse jeni të sëmurë

Hulumtimet e doktorit Samuel Klein nga ‘Washington University’ kanë treguar se vera e kuqe nuk ka kurrfarë efekte pozitive metabolike te femrat e shëndosha...

Pasqyra e gjakut: çka mund të kuptojmë nga analiza e gjakut?

Pasqyra e gjakut mund të bëhet si pjesë e kontrollit të rregullt mjekësor. Pasqyra e gjakut mund të japë informata të vlefshme për gjendjen...

MOST POPULAR

HOT NEWS