Home 2013 July

Monthly Archives: July 2013

Këshilla të vlefshme sesi të dukeni bukur

Pyetja se çfarë kriteresh estetike duhet të kemi për t’u futur në grupin e njerëzve të bukur përballet shpesh me debatin se eleganca është...

Si ta kaloni krizën në çift?

Fjalët janë të rëndësishme dhe askush nuk ka arritur ta përcaktojë nëse janë më të rëndësishme sesa veprat, por pa komunikim nuk mund të...

Ja si të regjistroni në video ekranin e kompjuterit

Ekzistojnë disa arsye të rëndësishme pse mund t’ju duhet të regjistroni ekranin e kompjuterit tuaj. Është një mundësi shumë e mirë për të krijuar...

Ja si të fshini një grup të caktuar mesazhesh në Gmail

Aktualisht Gmail nuk disponon një buton ose një opsion menuje që mund të përzgjedhë për të fshirë ose për të transferuar një grup mesazhesh...

MOST POPULAR

HOT NEWS