Home 2015 November

Monthly Archives: November 2015

Leng miks për humbje të peshës

Këto lëngje për humbje të peshës kanë veçori të shumta ushqyese dhe kanë karakteristika që eliminojnë toksinat dhe yndyrën. Përdorimi i këtyre lëngjeve është vërtetuar...

Fëmijët kanë nevojë për kaq aktivitet

Lëvizja dhe angazhimi i trupit për të kryer funksione të ndryshme gjatë ditës është i ndërlidhur edhe me një numbër të konsiderueshëm të dobive...

Sindromi Reye

Të rriturit që ndihen me dhimbje dhe ethe shpesh herë konsumojnë aspirinë. Por, ju nuk duhet asesi ti jepni fëmijës suaj aspirinë në këtë...

Dieta me hurma arabe

Ajo “respekton” dobësinë e njerëzve të cilët hasin vështirësi për mbajtjen e dietave, duke mos kërkuar asnjë lloj sakrifice dhe vetëdisipline për të ndjekur...

Dieta 9 ditore për persona me vullnet të dobët

Nëse nuk mund të mbani dietë për shkak të vullnetit të dobët, provoni këtë dietë 9 ditore. Menyja është e shumëllojshme, mirë e balansuar dhe...

Si të kemi më shumë qumësht gjiri?

A mund të ndikoni në prodhimin e qumështit të gjirit dhe pa shumë mund, të jeni gjithmonë të gatshme për shujtën e bebit tuaj?...

Ja kuptimi i ëndrrave erotike

Nga romantika e thjeshtë e deri tek skenarët e nxehtë, secili nga ju të paktën një herë ka pasur ëndrra të nxehta erotike. Edhe...

MOST POPULAR

HOT NEWS