Home Këshilla të ndryshme 22 vjeçi që peshonte 150 kg tani duket si një tjetër person!

22 vjeçi që peshonte 150 kg tani duket si një tjetër person!

Ai kishte shkuar gjithmonë herët në shkollë dhe prindërit e tij mendonin se fëmija i tyre ishte student shumë korrekt pa e ditur të vërtetën e fshehur.tjetër.

Andy bënte kështu vetëm sa për të arritur i pari në klase në mënyrë që t’i evitonte shikimet e të gjithëve kur ai të hynte tek dera.

Dikur 22 vjeçi peshonte 150 kg por pas një regjimi me ushtrime dhe dieta ai ka rënë në peshë për 77 kg. Tani Andy peshon afër 66 kilogram dhe thotë se ndjehet si një njeri

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Femrat që kanë këto inde në gjoks rrezikohen nga kanceri

Si mund ta verifikoni a jeni të rrezikuara? Agjencia e ushqimit dhe e pijeve ka propozuat që gjatë kontrollit në mamograf të fokusohen në rrezikun nga kanceri i gjirit ndaj të cilit deri tani pothuajse askush nuk i ka kushtuar kujdes – a kemi dendësi të vogël apo të madhe të indeve në gji. Gjinjtë e forta me inde të dendura...