33 aplikacionet Retina per iPad-in e ri

Tashme iPad-i i ri eshte ne treg prej disa ditesh dhe siç te gjithe e dime, apple ka integruar ne te teknologjine Retina display me rezolucion 2048 x 1536 dhe per ta shfrytezuar kete risi ne do ju japim nje liste aplikacionesh qe suportojne kete teknologji .

Ja dhe lista e 33 aplikacioneve te cilat suportojne Retina Display:

1. Newsreader apps
2. iMovie
3. GarageBand
4. iPhoto
5. Infinity Blade II
6. Modern Combat 3
7. Real Racing HD
8. Keynote
9. Tweetbot
10. Twitterrific
11. Sky Gamblers
12. Sky Gamblers
13. Sketchbook Pro
14. Evernote
15. Weather HD
16. Photoshop Express
17. Google Earth
18. Vimeo
19. Kindle
20. ABC Player
21. The Daily
22. Diamond Dash
23. Barefoot World Atlas
24. Calcbot
25. Chaos Rings II
26. Constant HD
27. Day One
28. StopMotion for iPad
29. Joining Hands
30. Labyrinth 2 HD
31. Martha Stewart Cookies
32. NYTimes for iPad
33. Constant HD

KËSHILLA TË NGJASHME